INRIDNING & PROBLEMLÖSNING

Photo by Zahlo Photography

Jag har stor erfarenhet av att utbilda hästar och träna "problemhästar". De senaste åren har jag varit med och ridit in ett tjugotal hästar och utbildat det dubbla. Oavsett om det rör sig om hjälp med inriding, vänja häst vid sadel + bett eller om din häst rentav har ett problem som du vill råda bot på (lastning, framåtbjudning, rädsla, stå stilla vid uppstittning eller något annat) så finns jag här. 


Jag tar emot hästar för träning på min gård förutsatt att hästen kan gå i hage med lösdrift, alternativt att den kan stå på box nattetid med sällskap av en av mina hästar. Ägaren är välkommen att följa utbildningen. 


Priserna går att anpassa beroende på hur mycket tid du vill att jag ska spendera med din häst per vecka men här är ett exempel:

3000 kr/vecka, då ingår grovfoder, mockning och inhysning. Hästen tränas ca. 6 timmar/vecka. Jag ser helst att hästen stannar minst 2 veckor, längre om det gäller inridning. Detta eftersom det tar tid för hästen att vänja sig vid den nya miljön. Om hästen stannar mer än en månad är priset istället 2500 kr/vecka för samtliga veckor och då ingår även en timmes privatlektion varje månad för dig tillsammans med din häst. 

hästtränare

"A good start is not just something, it’s everything" 

- Pat Parelli