COACHING

Photo by Zahlo Photography

natural horsemanship sverige

Photo by Zahlo Photography

Digital undervisning

Den praktiska undervisningen sker genom att du filmar er med hjälp av en mobiltelefon samtidigt som du har ett bärbart headset på dig. Jag är uppkopplad via zoom och kan se er live. I hörlurarna ger jag dig sedan  instruktioner efter vad jag ser. Ett annat alternativ till undervisning, om ni inte har ett stabilt internet, är att passet filmas och tillsammans går vi i efterhand igenom videomaterialet och jag ger tips och förslag. Behöver du tips på hur du rent praktiskt skulle kunna genomföra distansundervisningen, hör av dig så hjälper jag dig. 

Boka ett gratis startmöte

Låter detta intressant så tveka inte att boka ett inledande telefonmöte med mig. Då diskuterar vi dina önskemål och förväntningar för att kunna skapa ett coachingpaket som passar just dig och din häst. När du bokat en telefontid via mejl/sms ringer jag upp dig på avtalad tid. Smtalet varar i ungefär 15 min och är helt gratis. Efter detta återkommer jag med ett prisförslag för det ni önskar och så kan vi sätta igång! 


Horsemanship ger hållbara resultat och därför är det sällan så att stora förändringar sker över en natt. Det krävs tid och engagemang för att nå sina mål. Du måste vara beredd på att arbeta självständigt mellan coachingtillfällena. Målet är ju att ni i slutänden ska kunna klara er själva. 

För mer information, prisförslag och bokning boka ett 15 min telefonmöte gratis. Önskar du endast ett fåtal lektioner på ditans så kan detta ordnas, kontakta mig så diskuterar vi möjligheterna. 

Individuell coaching på distans

Vill du kunna få tips och coaching på ett mer flexibelt sätt oavsett var du befinner dig? Jag erbjuder distansundervisning i form av individuella coachingpaket. Allt du behöver är en dator eller telefon. Jag hjälper dig att forma din drömhäst och ger stöttning i er utveckling mot ett blomstrande partnerskap. Tillsammans sätter vi upp en plan och ett träningsprogram som sträcker sig över en längre tid. Jag vägleder dig i form av teoretiska genomgångar och diskussioner samt praktiska lektioner, allt steg-för-steg. Det blir den perfekta balansen mellan teori och praktik, där du lär dig att träna din häst självständigt. Dessutom är allt anpassat efter er och det ni vill uppnå.

Gemensam Facebookgrupp

När du väljer att boka ett individuellt coachingpaket vare sig det är på distans eller på plats så ingår ett medlemskap i en gemensam Facebookgrupp. Det är en plats för att dela motgångar och framgångar. Här har du chans att ställa frågor och starta diskussioner med andra som, precis som du, siktar på att bli den bästa möjliga hästmänniskan för sin häst. I gruppen publiceras även utmaningar och tips med jämna mellanrum.

Individuellt coachingpaket på distans


Ingår:


 • Coaching och vägledning i minst 10 veckor
 • Medlemskap i en gemensam Facebookgrupp för tips, frågor, utmaningar och utbyte
 • Utvecklingssamtal med möjlighet att ställa frågor 30 min/vecka
 • En privatlektion/vecka antingen hemma hos dig eller på distans 
 • Möjlighet att ställa frågor via mejl/telefon
 • Skräddarsydda övningar för varje vecka 
 • Passande material att läsa/se varje vecka

Observera att det ovan är förslag på ett intensivt paket. Har du inte möjlighet att investera så mycket tid så kan exempelvis utvecklingssamtal och lektioner ske varannan vecka istället för varje vecka. 

Individuell coaching på plats

Vill du få individuell hjälp på din hemmaplan eller komma till min gård med din häst? Jag håller lektioner med 1-2 elever åt gången. Är ni fler så rekommenderar jag en kurs. Lektionerna är minst 1 timme långa och följer prislistan till höger. 


Tycker du detta låter intressant så tveka inte att boka ett gratis telefonmöte så kan vi bestämma mer. Hör gärna av dig även om du bor längre iväg, i vissa områden anordnas undervisningsdagar och då är ni flera som delar på körersättningen.

Individuellt lektionspaket på plats


Ingår:


 • 5-10 timmar undervisning hemma hos dig/mig
 • Medlemskap i gemensam Facebookgrupp för tips, frågor, utmaningar och utbyte (se info ovan)
 • "Läxor" mellan lektionerna 
 • Individuellt målsättningssamtal och utvecklingssamtal
 • Möjlighet att skicka in max 20 min video/5 lektioner för rådgivning
 • Möjlighet att ställa frågor via mejl/telefon


Priser f.o.m. 1 mars 2021

Privatlektion, på din hemmaplan:

5 lektioner: 2250 kr (450 kr/h)

10 lektioner 4000 kr (400 kr/h)

 

Privatlektion, på min hemmaplan:

5 lektioner: 2125 kr (425 kr/h)

10 lektioner 3750 kr (375 kr/h)


Semi-privatlektion (2 deltagare):

5 lektioner: 1500 kr/person dvs. (300 kr/h)    

10 lektioner 2500 kr/person dvs. (250 kr/h)    

 

Vid lektion på er hemmaplan tillkommer en körersättning på 25 kr/mil tur och retur. Jag utgår från gården utanför Hästveda. 


Enstaka lektioner:

Det mesta av den coachingen som jag erbjuder utgår från flera på varandra följande lektioner eftersom jag anser att det tar tid att lära sig "Hästsinne". Men önskas istället enskilda lektioner så kan detta diskuteras och då är priserna isåfall följande:

Privatlektion (hos dig): 650 kr/h

Privatlektion (hos mig): 550 kr/h

Semi-privatlektion (2 deltagare): 350 kr/person och timme

Grupplektion (3-4 deltagare): 300 kr/person och timme

Kurs rekommenderas då ni är fler än 2 deltgare!

“The distance between dreams and reality is called action.”

Att lära sig "hästspråk" och få de där vanorna och färdigheterna som krävs tar tid och engagemang. När det kommer till hästar finns ingen "quick-fix" det krävs kunskap och så hästsinne förstås. Jag vill kunna vara där och stötta och coacha dig hela vägen, därför siktar jag på kvalitet snarare än kvantitet. 

Detta är anledningen till att jag från och med 1 mars 2021 främst kommer att erbjuda coaching över längre perioder i form av distansundervisning eller lektionspaket istället för enstaka lektioner.